Varik 

Mr. Heblystraat

 


Bouwjaar: 2021/2022
Woningtype: Vrijstaand
Woonoppervlak:  164 m2

Perceeloppervlak: 652 m2
Prijsindicatie: € 565.500,-- v.o.n.
Status: VERKOCHT
 


Zie jij jezelf tweede helft 2022 in deze prachtig vormgegeven woning wonen? Het kan! De bouw kan op korte termijn van start gaan. Het is een woning met nog veel inspraak mogelijkheden over de indeling en het afwerkingsniveau. Neem snel contact met ons op en we zorgen dat je snel aan tafel zit om deze woning tot je droomwoning te maken! Mogelijkheden te over om de berging te vergroten of wat te denken van een KANTOOR aan huis. En de plattegrond is dusdanig flexibel dat een LEVENSLOOPBESTENDIGE woning ook tot de mogelijkheden behoort. 

Begane grond

De woning is ruim van opzet, praktisch ingedeeld met een ruime living aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. De erker aan de voorzijde zorgt voor een landelijke uitstraling en zorgt voor extra ruimte en een mooie lichtinval in de woonkamer. De keuken is door zijn afmeting uitermate geschikt om er een kookeiland in te plaatsen, waarmee dit het hart van het huis wordt. Zie jij jezelf daar al koken, je partner gezellig aan het kookeiland nog even de laatste e-mails wegwerken, de openslaande tuindeuren naar de achtertuin open met de vogels fluitend op de achtergrond? Wonen op deze plek is volop genieten! 
 
Tussen de woonkamer en de keuken is voldoende plek voor een grote tafel waaraan je met familie of vrienden lekker lang kunt tafelen. Een andere optie is om er een echte woonkeuken van te maken door tussen de woonkamer en de keuken een stalen kozijn met deur te plaatsen, dan klopt jouw woonplaatje helemaal! De grote bijkeuken op de begane grond is circa 19 m², hier vind je de witgoedaansluitingen en is er genoeg ruimte voor kasten. Is daarnaast je wens om de berging te verbouwen naar een werkkamer of een speelkamer voor de kids? Dit is het grote voordeel van een nieuwbouw huis; de berging is volledig geïsoleerd en kan anders worden ingedeeld.

1e verdieping

De eerste verdieping is praktisch ingedeeld met drie ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn heerlijke licht  en doordat het dak hier al schuin begint weg te lopen zijn het sfeervolle kamers. De grote dakkapel aan de zij-zijde zorgt voor een royale badkamer die ruimte biedt aan een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!

2e verdieping

 De tweede verdieping is bereikbaar vanaf de overloop met een vlizotrap. De tweede verdieping kan worden gebruikt als bergzolder. Zo handig, hier kun je alles bewaren wat je maar zelden gebruikt.

Bijzonderheden

Created with Sketch.

De woning wordt casco opgeleverd. Dit betekent dat de keuken, badkamer en het toilet niet in de prijs zijn inbegrepen. Hiermee ben je vrij om de indeling van de keuken, badkamer en toilet naar eigen smaak en wens in te richten en te kopen waar jij wenst. De begane grond met uitzondering van de zolder wordt voorzien van vloerverwarming met een cementdekvloer. De wanden worden behang klaar opgeleverd. Het plafond wordt afgewerkt middels spack spuitwerk.

Kadastrale kaart